Kalustetut asunnot Espoo

Kalustettuja asuntoja Espoossa on tarjolla useissa eri osoitteissa. Esimerkiksi kalustetut asunnot Matinkylässä ovat olleet suosittuja. Vuokrattavat asuntomme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella lähellä palveluita. Espoon lisäksi meillä on tarjolla monia kalustettuja asuntoja myös eri puolilla muuta pääkaupunkiseutua. Usein myös etsimme asiakkaallemme hänen tarpeidensa mukaisen vuokra-asunnon toivotulta alueelta. Sisustamme asunnon toiveiden mukaan ja järjestämme tarvittaessa myös säännöllisen siivouksen.

Alla esimerkkejä kalustetuista asunnoistamme Espoossa. Vapaana olevien asuntojen tilanne vaihtelee, ota yhteyttä ja kysy tällä hetkellä vapaana olevista asunnoistamme. Tai ota yhteyttä ja kerro toiveesi, niin järjestämme sinulle tarpeidesi mukaisen kalustetun asunnon!

Alla esimerkkejä kalustetuista asunnoistamme Espoossa!

Kalustettu asunto Etuniementie Matinkylä, Espoo

2h+k+terassi 65 m2, autopaikka

Tilava, viihtyisä kaksio mukavalla alueella. Tämä siisti ja moderni vuokra-asunto on valoisa sekä kodikkaasti sisustettu. Keittiössä on tilaa kokkailla ja kaikki ruuanlaittoon tarvittavat välineet sisältyvät vuokraan. Tilavalla piha-alueella on oman autopaikan lisäksi myös vieraspaikkoja. Lyhyt matka Isoon Omenaan ja sen ravintoloihin, kauppoihin ja muihin palveluihin. Tämä kalustettu asunto majoittaa mukavasti 2-3 henkeä.

Kalustettu kolmio Espoo Matinkylä

3h+tk+sauna+2 lasitettua parveketta 71 m2, autopaikka

Tilava kalustettu kolmio Etuniementiellä Espoon Matinkylässä. Tilaa majoittua jopa 2-3 hengelle. Mukava keittiö, jossa kaikki tarvittavat kokkausvälineet. Lasitetut parvekkeet tuovat vielä lisää tilaa rentoutua työpäivän jälkeen. Asuntoon sisältyy autopaikka ja pihalla on lisäksi tilaa vieraspaikoilla. Siisti ja hyväkuntoinen asunto rauhallisella paikalla, mutta kuitenkin lähellä palveluita. Kauppakeskus Iso Omena ja sen ravintolat ja kaupat kävelymatkan päässä. Sopimuksesta hoidamme myös siivouksen säännöllisesti.

Kalustettu asunto (kolmio) Espoon Matinkylässä

3h+k+sauna+lasitettu parveke 73,5m2, autokatospaikka

Hyväkuntoinen, avara ja valoisa kalustettu kolmio Espoon Matinkylässä Etuniementiellä. Sijainti hyvällä paikalla kauppakeskus Iso Omenan lähellä. Kävelymatka Matinkylän metroasemalle.

Kalustetun asunnon toinen makuuhuone on isompi ja se sopii vaikka kahdelle hengelle. Toinen makuuhuoneista on yhden hengen huone. Huoneistoon on mahdollista majoittua 2-3 henkeä. Mukava olohuone, erittäin tilava keittiö, lasitettu parveke ja sauna. Tämä kalustettu asunto on hyvällä paikalla lähellä ravintoloita ja muita palveluita. Asuntoon kuluu myös autokatospaikka ja lisäksi pihalla on vieraspaikkoja.

Kalustettu kolmio Matinkylä, Espoo

3h+k+sauna+lasitettu parveke 65m2, autohallipaikka

Erinomaisella ja keskeisellä paikalla, aivan kauppakeskus Iso Omenan vieressä sijaitseva kolmio tuo kaikki palvelut melkein kotiovellesi. Tämä saunallinen kalustettu asunto on viihtyisyytensä ja sijaintinsa ansiosta yksi suosituimpia kohteitamme Espoossa. Taloyhtiössä on myös miellyttävä ja rauhallinen sisäpiha. Tähän avarasti kalustettuun kolmioon voi majoittua 2-4 henkeä.