Kalustetut asunnot Espoo

Kalustettuja asuntoja Espoossa on tarjolla useissa hyvissä osoitteissa. Esimerkiksi asuntomme Matinkylässä ovat olleet suosittuja. Vuokrattavat asuntomme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella lähellä palveluita. Tässä alla on muutamia esimerkkejä kalustetuista asunnoistamme Espoossa. Espoon lisäksi meillä on tarjolla hyviä kalustettuja asuntoja myös eri puolilla muuta pääkaupunkiseutua. Usein myös etsimme asiakkaallemme hänen tarpeidensa mukaisen vuokra-asunnon toivotulta alueelta. Sisustamme asunnon toiveiden mukaan ja järjestämme tarvittaessa myös säännöllisen siivouksen.

Vapaana olevien asuntojen tilanne vaihtelee, ota yhteyttä ja kysy tällä hetkellä vapaana olevista asunnoistamme. Tai ota yhteyttä ja kerro toiveesi, niin järjestämme sinulle tarpeidesi mukaisen kalustetun asunnon!

Kalustettu asunto Etuniementie Matinkylä, Espoo

2h+kt+terassi 65 m2, autopaikka

Tilava, viihtyisä kaksio mukavalla alueella. Tämä siisti, moderni ja kiva vuokra-asunto on valoisa sekä kodikkaasti sisustettu. Keittiössä on tilaa kokkailla ja kaikki ruuanlaittoon tarvittavat välineet sisältyvät vuokraan. Tilavalla piha-alueella on oman autopaikan lisäksi myös vieraspaikkoja. Lyhyt matka Isoon Omenaan ja sen ravintoloihin, kauppoihin ja muihin palveluihin.

Kalustettu kolmio Espoo Matinkylä

3h+kt+s+2 lasitettua parveketta, 71 m2, autopaikka

Tilava kalustettu kolmio Etuniementiellä Espoon Matinkylässä. Tilaa majoittua jopa 3-4 hengelle. Mukava keittiö, jossa kaikki tarvittavat kokkausvälineet. Lasitetut parvekkeet tuovat vielä lisää tilaa rentoutua työpäivän jälkeen. Asuntoon sisältyy autopaikka ja pihalla on lisäksi tilaa vieraspaikoilla. Siisti ja hyväkuntoinen asunto rauhallisella paikalla, mutta kuitenkin lähellä palveluita. Kauppakeskus Iso Omena ja sen ravintolat ja kaupat kävelymatkan päässä. Sopimuksesta hoidamme myös siivouksen säännöllisesti.

Kalustettu asunto (kolmio) Espoon Matinkylässä

3h+kt+s+wc+lasitettu parveke, 73,5m2, autokatospaikka

Hyväkuntoinen, avara ja valoisa kalustettu kolmio Espoon Matinkylässä Etuniementiellä. Sijainti hyvällä paikalla kauppakeskus Iso Omenan lähellä. Kävelymatka Matinkylän metroasemalle.

Kalustetun asunnon toinen makuuhuoneista on isompi ja se sopii vaikka kahdelle hengelle. Toinen makuuhuoneista on yhden hengen huone. Huoneistoon on mahdollista majoittua 3-4 henkeä. Mukava olohuone, erittäin tilava keittiö, lasitettu parveke ja sauna. Tämä kalustettu asunto on hyvällä paikalla lähellä ravintoloita ja muita palveluita. Asuntoon kuluu myös autokatospaikka ja lisäksi pihalla on vieraspaikkoja.

Kalustettu asunto Espoossa, Ison Omenan naapurissa

3h+k+s 65 m2, autokatospaikka

Kalustettu asunto loistavalla paikalla Nelikkokujalla Espoon Matinkylässä. Kauppakeskus Ison Omenan noin 50 ravintolaa ja kahvilaa ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä! Vain muutaman minuutin kävelymatka Matinkylän metroasemalle, josta pääsee helposti myös Helsingin keskustaan.

Tässä siistissä ja mukavassa asunnossa on 2 kahden hengen makuuhuonetta, käytännöllinen keittiö, parveke ja sauna. Autokatospaikka sisältyy vuokraan.