Kalustetut asunnot Helsinki

Kalustetut asuntomme Helsingissä sijaitsevat hyvillä paikoilla. Esimerkiksi Herttoniemessä vuokrattavat asunnot ovat kaikki lähellä ravintoloita, kahviloita, kauppoja ja muita palveluita. Meren läheisyys antaa Herttoniemen asuntojemme tunnelmaan vielä oman mukavan lisänsä. Herttoniemen kalustetut asuntomme sijaitsevat lisäksi lyhyen kävelymatkan päässä metroasemalta, joten Helsinki ja kaikki sen keskustan palvelut ovat myös hyvin lyhyen matkan päässä. Jos toiveesi valmiiksi kalustetusta vuokra-asunnosta on jossain muualla päin Helsinkiä, järjestämme sinulle sellaisen. Ota yhteyttä ja kerro toiveesi, niin järjestämme sinulle tarpeidesi mukaisen kalustetun asunnon haluamaltasi alueelta!

Kalustettu asunto Helsingin Herttoniemessä

3h+k+sauna+lasitettu parveke 67,5m2, autohallipaikka

Hyvällä paikalla lähellä meren rantaa sijaitseva mukava kolmio Herttoniemessä. Kaikki palvelut, kaupat, ravintolat ja kahvilat lyhyen kävelymatkan päässä. Siisti ja viihtyisä kalustettu asunto, jossa mukavasti säilytystilaa. Tilavan kylpyhuoneen yhteydessä myös sauna. Olohuoneesta käynti lasitetulle parvekkeelle. Sopii 3-4 hengelle. Autohallipaikka sisältyy asunnon vuokraan.

Kalustettu asunto (kaksio) Helsinki, Herttoniemi

2h+k+sauna+lasitettu parveke 58,5m2, autohallipaikka

Tilava kaksio, jossa on fiksu pohjaratkaisu. Avara ja tunnelmallinen kalustettu asunto, johon voi majoittua 2-3 henkeä. Riittävästi kaappitilaa. Mukava sauna ja lasitettu parveke. Autohallipaikka sisältyy asunnon vuokraan.

Tilava asunto (kolmio) Herttoniemi, Helsinki

3h+k+s+lasitettu parveke 79,5m2, autohallipaikka

Mukava kalustettu asunto, jossa iso olohuone ja valoisa, viihtyisä ruokailutila. Keittiössä riittää hyvin työskentelytilaa. Asunto sopii hyvin 2-4 hengelle. Myös kaappitilaakin on riittävästi. Tilava pesuhuone ja ikkunallinen sauna. Iso lasitettu parveke. Lyhyen kävelymatkan päässä useita, kauppoja, ravintoloita ja kahviloita. Lyhyt kävelymatka myös Herttoniemen metroasemalle, josta nopea yhteys Helsingin keskustaan. Viihtyisä merellinen ympäristö, meren rantaan vain kivenheitto. Tämän asunnon vuokraan sisältyy myös autohallipaikka.

Kalustettu asunto (kolmio) Herttoniemi, Helsinki

3h+k+sauna+lasitettu parveke, 74,5m2, autohallipaikka

Siisti ja viihtyisä kalustettu asunto meren lähellä Niittaajankadulla Helsingin Herttoniemessä. Tässä mukavassa kolmiossa on kaksi 2 hengen makuuhuonetta ja tilava olohuone. Sopii vuokrattavaksi 2-4 hengelle. Keittiössä on reilusti kokkailutilaa ja vieressä valoisa ruokailutila. Erillinen WC ja tilava kylpyhuone sekä sauna. Toimiva pohjaratkaisu. Lasitettu parveke tuo vielä lisää tilaa vapaa-ajasta nauttimiseen. Kaikki Herttoniemen palvelut lyhyen kävelymatkan päässä. Asunnon vuokraan sisältyy autohallipaikka.

Kalustettu asunto Helsingin keskusta

2h+kk+parveke 43m2, autohallipaikka

Mukava kalustettu vuokra-asunto hyvällä paikalla Helsingin keskustassa. Eteläinen Rautatiekatu sijaitsee Helsingin Kampissa ja Kampin kauppakeskus on aivan nurkan takana. Tämän asunnon sijainti on erittäin keskeinen ja esimerkiksi Kampin metroasema on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä, joten täältä pääsee myös helposti sekä itään että länteen. Siisti kalustettu asunto, jossa tilava kylpyhuone. Tässä pienessä, mutta näppärässä asunnossa on myös parveke. Sopii hyvin 1-2 hengelle. Autohallipaikka sisältyy asunnon vuokraan.