Kalustetut asunnot Järvenpää

Kalustetut asuntomme Järvenpäässä sijaitsevat sekä keskustan ytimessä, että rauhallisemmalla alueella hieman keskustan ulkopuolella. Tarvittavat palvelut ovat kuitenkin vain muutaman minuutin ajomatkan päässä myös syrjäisemmistä kohteistamme. Järvenpää on kasvava kaupunki, jonka valttikorttina ovat keskeinen sijainti ja loistavat kulkuyhteydet. Kerro meille toiveesi, niin järjestämme sinulle viihtyisän kalustetun asunnon Järvenpäästä! Soita meille tai pyydä tarjous!

Alla esimerkkejä kalustetuista asunnoistamme Järvenpäässä!

Kalustettu asunto (kaksio) Järvenpäässä

2h+kk 51,5m2, autopaikka

Tunnelmallinen kalustettu kaksio aivan Järvenpään keskustan tuntumassa. Tyylikkäät pintamateriaalivalinnat sekä kodikkaasti sisustettu. Asunnossa on tilava makuuhuone ja vaatehuone sekä kompakti, mutta näppärä keittokomero. Sopii 1-2 hengelle.

Kalustettu yksiö Järvenpäässä

1h+kk 27 m2

Pieni ja sievä kalustettu yksiö lähellä Järvenpään keskustaa. Asunnosta löytyy kaikki tarvittava arjen askareita varten. Lähimmät palvelut vain muutaman minuutin ajomatkan päässä. Sopii 1 hengelle.

Kalustettu kolmio keskustassa

3h+k+sauna+lasitettu parveke 69m2

Viihtyisä kalustettu kolmiomme sijaitsee aivan keskustan palvelujen sekä junaradan välittömässä läheisyydessä. Kodikkuutta asuntoon tuo oma sauna sekä kaunis lasitettu parveke. Asunnossa on tilavat keittiö ja olohuone sekä kompaktit makuuhuoneet. Sopii 2-4 hengelle.

Kalustettu kolmio Pöytäalhossa

3h+k+sauna 74 m2, autopaikka

Aivan keskustan läheisyydessä sijaitseva kalustettu kolmio on kotoisa ja pohjaratkaisultaan erittäin tilava. Kokkaat helposti ruokasi erillisessä keittiössä. Myös säilytystilaa löytyy runsaasti. Ripauksen lisää kodikkuutta asuntoon tuo oma sauna. Sopii 2-4 hengelle.