Kalustetut asunnot Kemi

Kalustetut asuntomme kuvankauniissa merenrantakaupungissa, Kemissä, sijaitsevat aivan keskustan ja sen palveluiden läheisyydessä. Kodikkaasti ja tyylikkäästi kalustetuissa asunnoissa majoittuu mukavasti asunnosta riippuen 1-6 henkilöä. Asunnoista löytyy kaikki mitä tarvitset jokapäiväisissä arjen toimissasi. Ota yhteyttä ja kerro toiveesi asunnon suhteen, niin me järjestämme sinulle tarpeidesi mukaisen ja sijainniltaan sopivan kalustetun asunnon!

Alla esimerkkejä kalustetuista asunnoistamme Kemissä!

Kalustettu kaksio Sauvosaari, Kemi

2h+k+sauna 42,5m2, autokatospaikka

Kemin keskustan sykkeessä sijaitseva kalustettu, saunallinen kaksio tarjoaa mitä parhaimmat puitteet 1-2 hengen asumiseen. Kompaktista koostaan huolimatta asunto tuntuu valoisalta ja avaralta. Asunnon kauniit pintamateriaalit luovat majoittujalle kotoisan ja viihtyisän tunnelman.

Kalustettu kolmio Kemin Siikakankaalla

3h+k+kph 84m2, autopaikka

Kemin keskustan palveluiden läheisyydessä sijaitsevaan kalustettuun, suurelta osin pintaremontoituun rivitalokolmioon mahtuu mainiosti majoittumaan 2-4 henkilöä. Säilytystilaa löytyy runsaasti sekä keittiöstä että makuuhuoneista. Tämä kalustettu kolmio on tilava, tyylikäs ja luokseenkutsuva kokonaisuus!

Kalustettu neliö Siikakangas, Kemi

4h+k+kph 99m2, autopaikka

Lähellä luontoa, mutta kuitenkin vain muutaman minuutin ajomatkan päässä Kemin keskustasta sijaitseva kalustettu rivitaloneliö. Tähän kodinomaiseen ja lämminhenkiseen asuntoon on ilo saapua raskaan työpäivän päätteeksi. Tila ei tästä asunnosta lopu kesken, sillä majoittumaan mahtuu kätevästi 3-6 henkilöä.

Jäikö jokin asia mietityttämään? Ota yhteyttä, niin autamme mielellämme!

Puh. 09 2709 1440, email toimisto(at)kvp-group.fi