Kalustetut asunnot Kerava

Tarjoamme erilaisia kalustettuja asuntoja majoitustarpeisiisi Keravalla. Esimerkiksi kalustettu kaksiomme sijaitsee aivan Keravan keskustassa lähellä rautatieasemaa. Hieman rauhallisemmalla alueella taas tilava neliö omalla saunalla ja pienellä pihalla. Keravalta on hyvät liikenneyhteydet omalla autolla liikkuvalle, mutta myös junalla pääsee todella kätevästi vaikka Helsingin keskustaan. Kerro millaista kalustettua asuntoa olet etsimässä, niin järjestämme sinulle sellaisen avaimet käteen periaatteella. Soita ja pyydä tarjous!

Alla esimerkkejä kalustetuista asunnoistamme Keravalla!

Kalustettu kaksio Keskikatu, Kerava

2h+kt+sauna+lasitettu parveke 54,5m2, autohallipaikka

Kaunis ja valoisa sekä pohjaratkaisultaan avara kalustettu kaksio lähellä hyviä kulkuyhteyksiä. Lasitetulta parvekkeelta avautuu näkymä poikkeuksellisen tyylikkäälle sisäpihalle. Oma sauna ja tilava kylpyhuone tuo asuntoon ripauksen luksusta. Sopii 1-2 hengelle.

Kalustettu kaksio Keravan keskusta

2h+k+sauna+terassi 55,5m2, autopaikka

Kodikas ja viihtyisä kalustettu kaksio omalla pienellä terassilla. Tähän tunnelmalliseen asuntoon on mukava tulla rentoutumaan raskaan työpäivän jälkeen. Asunnossa on oma sauna sekä tilavat kylpyhuone ja keittiö. Sopii 1-2 hengelle.

Kalustettu kolmio keskusta, Kerava

3h+k+kph 75,5m2, autopaikka

Kotoisa ja avara kalustettu kolmio lähellä hyviä kulkuyhteyksiä. Asunnossa on isot makuuhuoneet, joista toisesta kulku parvekkeelle sekä runsaasti säilytystilaa. Erillisessä keittiössä voit kokkailla rauhassa ja olohuoneeseen sijoitetun sängyn ansiosta asuntoon mahtuu majoittumaan jopa 2-5 henkeä.

Tilava kalustettu asunto Keravan Virrenkulmassa

4h+k+sauna+piha 103 m2, autopaikka

Rauhallisemmalla alueella sijaitseva kalustettu neliömme on loistava kohde suuremmallekin porukalle. Kokonsa ja pohjaratkaisunsa ansiosta asuntoon sopii majoittumaan jopa 3-6 henkeä. Säilytystilaa löytyy runsaasti sekä keittiöön mahtuu kokkaamaan parikin kokkia yhtä aikaa. Saunan jälkeen pääsee vilvoittelemaan omalle pienelle pihalle. Keravan keskustan palvelut ovat lyhyen ajomatkan päässä.