Kalustetut asunnot Porvoo

Vajaan tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta, Uudenmaan maakunnan etelärannikolla sijaitsee kaunis Porvoon kaupunki. Vanha Porvoo ranta-aittoineen on yksi Suomen valokuvatuimmista kansallismaisemista. Yleisesti Porvoo onkin suosituimpia kaupunkeja asiakkaidemme keskuudessa ja valmiiksi kalustetut asuntomme erittäin kysyttyjä. Joissakin alla olevissa kuvissa näkyvät parisängyt voidaan helposti vaihtaa kahdeksi erilliseksi sängyksi. Kerro meille toiveesi asunnon suhteen - me järjestämme sinulle tarpeidesi mukaisen kalustetun asunnon haluamaltasi alueelta Porvoosta!

Alla esimerkkejä kalustetuista asunnoistamme!

Kalustettu kolmio Porvoon keskustassa

3h+kk+kph+lasitettu parveke 51m2

Erinomaisella sijainnilla Porvoon keskustan laitamilla sijaitseva kalustettu kolmio. Viehättävässä asunnossa on tyylikkäästi remontoidut pinnat ja suuri lasitettu parveke. Kompaktista koostaan huolimatta asunto tuntuu tilavalta ja erityisesti keittokomero on pohja- ja säilytysratkaisuiltaan suorastaan nerokas. Tässä kalustetussa asunnossa majoittuu 2-3 henkeä.

Gammelbacka, kalustettu kolmio

3h+k+kph+parveke 70,5m2

Rauhallisemmalla sijainnilla, mutta kuitenkin lyhyen ajomatkan päässä kaikista palveluista sijaitseva kalustettu kolmio tarjoaa mitä kodinomaisimmat puitteet 2-4 majoittujalle. Asunnossa on kaunis, valoisa keittiö ja muutenkin fiksu pohjaratkaisu. Erityismaininnan ansaitsee tunnelmallinen kylpyhuone kylpyammeineen!

Keskustan kalustettu yksiö

1h+kk+sauna+parveke 43,5m2

Näppärä kalustettu yksiömme suositulla ja keskeisellä sijainnilla majoittaa mukavasti 1-2 henkilöä. Säilytystilaa tästä asunnosta löytyy runsaasti niin keittiöstä, kuin erillisestä vaatehuoneesta. Asunnossa on myös tilava kylpyhuone ja sauna.

Kalustettu kolmio Porvoon Kevätkummussa

3h+k+kph+parveke 72m2

Nykyaikaisesti pintaremontoitu kalustettu kolmio rauhallisella alueella, mutta kuitenkin lähellä jokapäiväisiä palveluita. Asunto on siisti ja avara kokonaisuus, josta löytyy myös riittävästi säilytystilaa. Asunnossa voi majoittua 2-4 henkeä.

Kalustettu kaksio, Näsi

2h+kk+kph+lasitettu parveke 41m2

Näsin kalustetun kaksion sijainti on oivallinen, sillä matkaa sekä Porvoon keskustaan, että moottoritielle on vain muutama minuutti! Kävelymatkan päässä ovat lähimmät palvelut, kuten ruokakaupat, pikaruokalat sekä apteekki. Asunnossa on hyvällä maulla valitut pintamateriaalit ja lisäsäilytystilaa tuo erillinen vaatehuone. Tähän kodikkaaseen kaksioon majoittuu helposti 1-2 henkilöä.

Näsin kalustettu asunto, kaksio

2h+kk+kph+parveke 42m2

Tyylikkäästi kalustettu, näppärän kokoinen kalustettu kaksio sijaitsee keskeisellä paikalla ja lähellä kaikkia arjen palveluita. Asunnosta ajaa muutamassa minuutissa myös Porvoon moottoritien rampille. Olohuoneen suuresta ikkunasta avautuu kaunis näkymä puistomaiselle sisäpihalle. Tähän asuntoon majoittuu 1-2 henkeä.

Kalustettu kolmio Tarmolassa

3h+k+kph+parveke 68m2

Viihtyisällä asuinalueella, rauhallisessa taloyhtiössä sijaitseva, kauniisti pintaremontoitu kalustettu kolmio tarjoaa erinomaiset puitteet 2-4 hengelle. Tämä lämminhenkinen kalustettu asunto on pohjaratkaisultaan hyvin käytännöllinen ja tilavissa huoneissa on runsaasti säilytystilaa. Lähimmät palvelut löytyvät vain parin minuutin ajomatkan päästä ja keskustaankin pääsee kulkemaan kätevästi.

Kalustettu kolmio, Gammelbacka

3h+k+kph+lasitettu parveke 76m2

Laitakaupungin lähiössä sijaitsee kotoisasti sisustettu, kalustettu kolmio, jossa on siistit pintamateriaalivalinnat ja mielenkiintoinen pohjaratkaisu. Asunnon keittiö sekä erillinen ruokailutila tarjoavat hyvät mahdollisuudet ruoanlaiton ystävälle. Tästä kalustetusta asunnosta löytyy kaikki tarpeellinen jokapäiväiseen elämään. Lähimmät palvelut sijaitsevat kilometrin säteellä. Asunto on oivallinen 2-4 henkilölle.