Kalustetut asunnot Sipoo

Kalustetut asuntomme Sipoossa sijaitsevat keskeisillä alueilla Söderkullassa ja Nikkilässä. Sipoosta pääsee näppärästi sekä Helsinkiin ja muualle pääkaupunkiseudulle, että ympäröiviin Keski-Uudenmaan kaupunkeihin. Sipoo on tunnettu idyllisistä maalaismaisemistaan, mutta lähimmät palvelut sijaitsevat kuitenkin muutaman minuutin matkan päässä. Kerro meille toiveesi asunnon suhteen, me järjestämme asuntoasiasi kuntoon!

Alla esimerkkejä kalustetuista asunnoistamme Sipoossa!

Kalustettu kolmio Sipoon Nikkilässä

3h+k+kph 78m2

Tämä tilava kalustettu kolmiomme tarjoaa mitä parhaimmat puitteet 2-4 hengelle. Pohjaratkaisun ansiosta asunto tuntuu neliömääräänsä suuremmalta. Makuuhuoneissakin riittää tilaa ja erillinen vaatehuone on oiva lisä! Sijaintinsa puolesta asunto on erinomaisella paikalla, sillä lähikaupat ja muut palvelut ovat vain parinsadan metrin päässä.

Kalustettu asunto (yksiö) Söderkullassa

1h+kt+s 32m2

Äärimmäisen suosittu kalustettu yksiömme Söderkullassa on kompakti ja käytännöllinen paketti! Tämä asunto tarjoaa jokapäiväiset puitteet ja omaa rauhaa yhdelle majoittujalle. Kohde sijaitsee uudehkossa luhtitaloyhtiössä rauhallisella alueella.

Kalustettu kaksio Söderkulla

2h+kt+s 53m2

Myöskin Söderkullan luhtitaloyhtiössä sijaitseva kalustettu kaksiomme tarjoaa makuupaikat 2 hengelle. Tilava pohjaratkaisu sekä siistit pinnat luovat modernin ja kotoisan tunnelman. Erityisen lisän tuo käynti omalle terassille ja pienelle pihamaalle!

Kalustettu kolmio sipoon Söderkullassa

3h+kt+s 53m2

Söderkullassa sijaitseva kaunis kalustettu kolmio majoittaa mukavasti 2-3 henkeä. Pienestä koostaan huolimatta asunto on valoisa ja tuntuu tilavammalta. Olohuoneesta uloskäynti omalle pienelle pihalle. Kuten muissakin Söderkullan asunnoissamme, myös tässä on erityisen viehättävät ja tyylikkäät kylpyhuonetilat.

Kalustettu asunto, kolmio, Sipoon Söderkullassa

3h+kt+s 53m2

Luonnonläheisessä miljöössä, vain pari vuotta sitten rakennetussa luhtitaloyhtiössä sijaitsee tämäkin kalustettu kolmiomme. Näpsäkän kokoisessa asunnossa majoittuu 2-3 henkilöä. Alakerran asuntoon kuuluu oma pieni takapiha. Lähimmät palvelut, kuten apteekki ja ruokakaupat sijaitsevat parin minuutin ajomatkan päässä.

Kalustettu neliö Sipoon Söderkullassa

4h+kt+s 78m2

Tilavaa ja tyylikästä asumista kahdessa kerroksessa! Tähän kalustettuun luhtitaloneliöön majoittuu jopa 5 henkilöä. Asunnon alakerroksessa viihtyisät yhteiset tilat saunoineen ja takapihoineen. Yläkerroksessa makuuhuoneet sekä erillinen wc. Asunnosta löytyy myös runsaasti säilytystilaa.