Kalustetut asunnot Vantaa

Kalustetut asuntomme Vantaalla sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella Tikkurilassa, Kaivokselassa, Myyrmäessä, Louhelassa sekä Vantaanportissa Jumbon lähellä. Yhteistä kaikille Vantaan asunnoillemme on hyvä sijainti palveluiden lähellä. Kalustamme vuokrattavat asunnot aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Joissakin kuvissa esimerkiksi näkyvät parisängyt voidaan helposti vaihtaa kahdeksi erilliseksi sängyksi. Näin kolmioissamme voi helposti majoittua 4 henkilöä, tilavimmissa kolmioissamme jopa 5 henkilöä. Jos etsit kalustettua asuntoa jostain muusta osasta Vantaata, järjestämme sinulle sellaisen. Ota yhteyttä ja kerro mistä päin Vantaata haluaisit asunnon. Järjestämme sinulle toiveidesi mukaisen kalustetun asunnon haluamaltasi alueelta!

Alla esimerkkejä kalustetuista asunnoistamme Vantaalla!

Kalustettu asunto Kaivoksela, Vantaa

3h+k+sauna 73 m2, autopaikka

Viihtyisä kalustettu asunto hyvien liikenneyhteyksien varrella Vantaan Kaivokselassa. Kaupat ihan lähellä (Lidl ja S-market) ja lisäksi Myyrmannin kauppakeskuksen ravintolat ja palvelut ovat nekin kävelymatkan päässä. Asunnossa on avara olohuone - ruokailutila ja siisti keittiö, jossa on tilaa kokata. Myös kaappitilaa on mukavasti ja toisessa makuuhuoneessa on myös erillinen vaatehuone. Tilavassa saunassa on mukava saunoa työpäivän päätteeksi. Autopaikka sisältyy asunnon vuokraan.

Kalustettu asunto (kolmio) Tikkurila, Vantaa

3h+k+sauna+parveke 76m2, autopaikka

Tikkurilan keskustassa hyvällä paikalla oleva tilava ja käytännöllinen valmiiksi kalustettu asunto. Kaksi 2 hengen makuuhuonetta, erillinen WC ja pesuhuone sekä sauna. Siisti keittiö ja tilava, erillinen ruokailutila. Tikkurilan kaupat ja ravintolat lyhyen kävelymatkan päässä. Tikkurilan juna-asema myös kävelymatkan päässä. Kauppakeskus Jumboon ja viihdekeskus Flamingoon muutaman minuutin ajomatka. Autopaikka pihalla sisältyy asunnon vuokraan.

Kalustettu kolmio Tikkurilassa Vantaalla

3h+tk+sauna+lasitettu parveke 58,5m2, autohallipaikka

Valoisa kalustettu asunto hyvällä paikalla Tikkurilassa. Tikkurilan juna-aseman vieressä kaikki palvelut ovat lähellä. Avara avokeittiö - olohuone, siisti pesuhuone ja sauna. Näppärä kolmio, jossa kotoisa tunnelma. Tämä kiva asunto sopii 2-4 hengelle. Harvinaisen tilava autohalli, jossa autopaikka sisältyy vuokraan.

Kalustettu asunto Tikkurilan aseman vieressä Vantaalla

3h+k+kph+parveke 74,5m2, autopaikka

Siisti ja tilava kalustettu asunto hyvällä paikalla lähellä Tikkurilan asemaa. Ravintolat ja kaikki palvelut kävelymatkan päässä. Nätti keittiö ja mukava ruokailutila. Sopii hyvin 2 - 4 hengelle. Vuokraan sisältyy taloyhtiön autopaikka ja lähellä on sen lisäksi runsaasti muita parkkipaikkoja.

Vuokra-asunto Vantaanportti, Vantaa

2h+kk+sauna+parveke 40,5 m2, autopaikka

Kalustettu kaksio Vantaanportissa kauppakeskus Jumbon ja viihdekeskus Flamingon lähellä. Tämä todella siisti asunto on kotoisa ja viihtyisä. Raikkaasti sisustetussa kaksiossa on näppärä pohjaratkaisu ja suhteellisen tilava sauna. Asunto sopii 1-2 hengelle. Autopaikka sisältyy asunnon vuokraan.

Kalustettu neliö Vantaan Louhelassa

4h+k+kph+sauna+lasitettu parveke 87,5 m2, autopaikka

Avara ja siisti kalustettu neliö sijaitsee mukavalla ja rauhallisella alueella lähellä Louhelan juna-asemaa. Myyrmannin kauppakeskukseen ja sen ravintoloihin ajat muutamassa minuutissa. Asunnossa on tilava keittiö, jossa paljon kokkaustilaa. Erillinen WC ja pesuhuone sekä ikkunallinen sauna. Hyvät säilytystilat, mm. erillinen vaatehuone. Tämä tilava asunto sopii 4-5 hengelle. Autopaikka sisältyy vuokraan.

Kalustettu kolmio Tikkurila, Vantaa

3h+k+s+lasitettu parveke 65m2, autopaikka

Siisti ja raikas kalustettu asunto Tikkurilassa Vantaalla. Tikkurilan palvelut lyhyen kävelymatkan päässä. Tehokkaat neliöt, näpsäkkä pieni keittiösyvennys ja 2 makuuhuonetta, joihin kumpaakin saa 2 erillistä vuodetta. Viihtyisä asunto, jossa siistit pinnat. Lasitettu parveke antaa lisää oleskelutilaa. Sopii 2 - 4 hengelle. Autopaikka kuuluu asunnon vuokraan.

Kalustettu kolmio Vantaan Simonkylässä

3h+tk+sauna+lasitettu parveke m2, autohallipaikka

Tyylikäs ja kotoisa kalustettu kolmio rauhallisella alueella Vantaan Simonkylässä. Lähimmät palvelut kivenheiton päässä ja Tikkurilan kauppakeskuksiin tai juna-asemalle ajaa vain muutamassa minuutissa. Tässä kodinomaisesti kalustetussa asunnossa on tilava kylpyhuone ja sauna, sekä runsaasti kaappitilaa niin keittiössä kuin makuuhuoneissakin. Oman hallipaikan lisäksi myös runsaasti vieraspaikkoja. Sopii 2-4 hengelle.